100% verkocht

Al onze appartementen zijn verkocht. Klik voor meer info.

Scroll down

Wonen in het groen dichtbij de markt ?

Wonen in het groene en rustige Pajottenland met zijn vele akkers en weiden, en tegelijkertijd op een boogscheut van de bruisende hoofdstad Brussel. Niet alleen haar ligging, maar ook het ruime culturele en recreatieve aanbod maken van Lennik een residentiƫle topligging.

Residentie DE PRINS is een kleinschalig nieuwbouwproject met 18 comfortabele appartementen die beschikken over 1, 2 of 3 slaapkamers. In elk appartement vindt u een aangename eet- en leefruimte met open keuken en een zuidgericht terras.

Er zijn 18 parkeerplaatsen en garageboxen voorzien op de ondergrondse verdieping. De appartementen zijn het resultaat van een weldoordachte studie die geleid heeft tot een uitzonderlijk evenwicht tussen lichtinval, buitenruimte, elegantie, groen en privacy.

Licht en ruimte, een ideale combinatie

De nieuwbouwresidentie DE PRINS is in vele opzichten uitzonderlijk te noemen. De tijdloze architectuur en het open karakter van het gebouw bieden zonder meer een optimaal wooncomfort. De talrijke grote raampartijen verzekeren een maximale lichtinval. De ruime zuidelijke woonterrassen zorgen voor een exclusief buitengevoel.

Om u een duidelijk beeld te geven van onze voortreffelijke prijs-kwaliteits-verhouding hebben we de bouwtechnische beschrijving van de materialen en alle werken die in de totaalprijs zijn inbegrepen, samengevat in het commercieel lastenboek.

Het beknopt bestek van de werken kan uiteraard in samenspraak met de projectcoƶrdinator vrij aangepast worden op maat van uw persoonlijke wensen.

Goede architectuur maakt iedereen gelukkig.

Meer info?

×

Al onze appartementen zijn verkocht!

Vul uw gegevens in om op de hoogte te blijven van onze toekomstige projecten.